Felhasználói feltételek

A weblap használata

  •  A tartalommal kapcsolatos felelősség, hiperhivatkozások 
A honlapon található tartalmakért és szolgáltatásokért a törvényben előírt általános követelmények szerint vállalunk felelősséget. Az oldalakon található tartalmakat gondosan állítottuk össze és folyamatosan ellenőrizzük. Mindezek ellenére sem vállalunk teljeskörű garanciát a megjelenő információk teljességéért és időszerűségéért, valamint a folyamatos elérhetőségéért.
Jogilag kötelező érvényű tájékoztatást, tanácsot, javaslatot és nyilatkozatot kizárólag személyes megbeszélés keretében adunk, illetve teszünk. Fenntartjuk a jogot arra, hogy a weboldalon elérhető tartalmakat és szolgáltatásokat bármikor módosítsuk, kiegészítsük, cseréljük vagy teljes egészében megszűntessük.
Nem tudjuk biztosítani, hogy a weboldalon elérhető tartalmak és szolgáltatások minden felhasználó számára megfelelnek.
Weboldalunk olyan harmadik fél oldalára mutató hivatkozásokat is tartalmaz, amelyek felett nincs ellenőrzésünk. Ezek tartalmakért semmilyen formában nem vállalunk felelősséget. A hivatkozott weblapok tartalmáért kizárólag azok szolgáltatói felelnek. A hivatkozott oldalak illegális tartalmáról nincs tudomásunk. A hivatkozott oldalak folyamatos felügyelete konkrét törvényszegésre utaló bizonyíték nélkül nem indokolt. Kérjük értesítsen minket, ha olyan weboldalakra mutató linkeket talál, amelyek tartalma kétséges. Amint bizonyítást nyer, hogy a hivatkozott weboldalak tartalma törvénysértő, az azokra mutató hivatkozásokat azonnal eltávolítjuk. Ez a nyilatkozat a weboldalunkon található valamennyi hivatkozásra vonatkozik.
 
  • Műszaki információk 
Az adatok digitalizálása során hibák történhetnek. A különféle internetes böngészők használatától és az egyedi szoftver-beállításoktól függően a weboldal tartalma különféleképpen jelenhet meg. 
 
  • Érvényességi terület 
A weboldalon elérhető tartalmak és szolgáltatások Magyarország területére vonatkoznak és a magyar jogrendszer követelményeinek megfelelően kerültek összeállításra.
A magyar weboldallal nem nyújtunk szolgáltatást a Magyarországon kívüli területekre . Nem vállalunk felelősséget azzal kapcsolatosan, hogy a magyar weboldal megfelel-e, elérhető-e, illetve jogilag engedélyezett-e más ország felhasználói részére.
 
  • Szerzői jogok 
A weblapunk tartalmát, designját szerzői jogok védik, ezekre minden jogot fenntartunk. A tartalom módosítása, terjesztése és bármiféle felhasználása tilos írásos beleegyezésünk nélkül. Ezen tevékenység a törvényi előírásoknak megfelelően beleegyezésünk nélkül nem engedélyezett.
A weboldalak letöltése csak magáncélra, kereskedelmi haszonszerzés kizárásával engedélyezett, kivéve, ha ezt egyedileg másként nem szabályozzuk. Minden nemű hiperhivatkozás elhelyezése weblapunkon előzetes írásbeli jóváhagyásunk nélkül nem engedélyezett.